CARA BUAT DUIT DENGAN SHOPEE

TEKNIK MR.K SIAP DENGAN FLOW MUDAH UNTUK ANDA FAHAM CARA UNTUK DAPATKAN SALES DI SHOPEE

TEKNIK INI

Sebagai Peniaga ONLINE yang baru nak Bermula di Shopee ... anda Tentu...

SAKIT KEPALA

Pening Kepala Nak Pilih dan Cari Produk HOT untuk dijual di Shopee. Kang Main Hentam je abis Modal nanti.

Sales KRIK KRIK

Suram sangat Kuat Sangat Bunyi KRIK KRIK ni kat Kedai Shopee anda. Dah cuba pelbagai Cara masih belum dapat juga Sales setiap hari. ada Pun sekali seminggu je ...

Tiada Masa Nak Packing Barang

Yang ni OK sikit ada Sales cuma ONE MAN SHOW, anda masih makan Gaji ... anda juga Online Seller , anda juga Pos Barang. Aduh ... Memang Tak sempat.

SALAM SEJAHTERA …

hai ...SAYA Mr.K

Buat Makluman Mr.K dah start buat eCommerce pada 2008 bersama Lelong.my dan Sejarah bersama eCommerce tidak Setakat itu sahaja. Beliau Telah dijemput Oleh Lazada pada 2014, Shopee pada 2015, 11street (Sekarang dikenali Prestomall) , Youbeli, Qoo10 pada 2016 dan Terbaru eRomman pada 2019. Pada mulanya Mr.K mendapat Kritikan pada 2008 dari Sahabat Tempat kerja. Mereka kata “Sapa Nak beli ONLINE?” Namun Semuanya Telah berjaya dibuktikan dengan Kaedah “ISTIQOMAH” yang di amalkan oleh Mr.K pada permulaan Menceburkan diri Dalam eCommerce 2008. 

Apa yang Boleh Mr.K Kongsikan dalam Coretan yang Ringkas ini adalah :

Follow trend

Jika di perhatikan, makin Banyak Perkara yang dilakukan secara ONLINE. Contohnya Nak Makan Pun dah boleh Order dalam Hp dan Sampai Kat Rumah Terus... wow.

TERUS BELAJAR TANPA HENTI

ilmu Sangat luas, Mr.K pun Masih belajar dan Belajar dan Belajar.

Buang alasan dan cari jalan pada setiap masalah

Ramai yang bercerita MASALAH mereka , TAPI adakah Mereka ada Bercakap Cara PENYELESAIAN MASALAH Tersebut. Untuk Berjaya Anda Harus Menjadi "Problem Solver"

IMG20181207104252

KAMI ADA BERITA UNTUK ANDA

our commitment

WORKSHOP UNTUK KAMI SHARE ILMU

Mr.K Buka peluang buat anda yang INGIN BERJAYA dalam Perniagaan eCommerce seperti Kami dan Top Seller yang lain dengan Hadir ke Workshop Mr.K. 

our commitment

PRAKTIKAL TERUS BUKAN TEORI

Sila Bawa Laptop, Mouse, Plug Extension , Date Internet (as Backup) dan Buku Nota kerana Workshop ini anda akan Terus Buat Sekurang Dapat upload 3 produk dengan Kaedah yang ditunjukkan dan Harus aplikasikan Kesemua Teknik Yang bakal di kongsikan dengan anda. Kami akan dedahkan FLOW CHART (Carta Aliran) yang mudah anda Fahami Untuk Mendapat Jualan di Shopee. Khas Buat Mereka yang Hadir Workshop Sahaja.

Pelaburan berbaloi

jom sertai workshop Mr.K