Full Video
Tutorial kimon

Video ini Khusus KIMON Subscriber

Team kimon

Cara
daftar

Cara Link KIMON Dengan Shopee

cara sync produk

link kedai shopee lebih dari 1

top up wallet kimon

Mohon untuk sync produk ke kedai Shopee anda. 3 Kedai pun boleh tidak jadi Masalah. Kami perlukan Maklum balas, sila utarakan maklum balas di Front Desk KIMON (ICON CHAT)

INFO BUAT SUBSCRIBER KIMON

Coach akan update video dari masa kesemasa. Sebarang Pertanyaan boleh gunakan Front Desk Icon Chat di Kanan Website.

teknikal isu

Jika terdapat sebarang teknikal isu sila Chat di Icon Chat dari 10am hingga 9pm. Pada 7 Julai 2019 pihak kami akan tambah Staff untuk Front desk untuk lancarkan Pertanyaan di Help Desk.

Caption title

Got Questions?

FAQ

Saiz disarankan 150×150 PNG clear background.

Harus gunakan saiz 800*800 tidak kisah clear background atau tidak.

Anda Tidak boleh Delete dalam KIMON anda, tapi anda boleh DELETE di Shopee anda. Dengan Cara ini KIMON anda tidak akan Update Produk ‘A’ tersebut.

10am hingga 11.59pm setiap hari kecuali Public holiday. Namun Pihak KIMON dalam proses menambah Staff untuk anda, sementara ini mungkin delay sedikit pihak Front Desk menjawab soalan anda. Harap bersabar dan anda boleh ajukan juga soalan dalam Group Telegram.

Jika tidak berjaya. sila maklum pada pihak kami melalui chat di laman web kimon.my atau chat laman web ini. Nyatakan email yang anda gunakan untuk mendaftar dan kami akan resend invoice melalui email dan anda hanya Klik pada Button paid sahaja.

Tidak Boleh. Selepas berjaya Sync Produk, harga, photo, Keterangan produk anda Hanya Boleh edit di Shopee anda. KIMON Hanya LOCK Stock Produk sahaja, selebihnya anda edit di Shopee setelah berjaya Sync. Yang Penting Kuantiti KIMON akan Sync Setiap kali ada perubahan.

Secara Default Harga Jualan KIMON telah Up tinggi Supaya anda boleh edit Price Dengan Method Discount Tag. Sila Join Kelas Shopee Mr.K Untuk teknik Discount Tag atau anda Boleh Terus buat dalam setting Shopee anda. Anda Hanya Perlu Sync Dahulu Produk Kimon Kedalam Kedai Shopee anda dan semua Telah Lengkap dengan photo, keterangan produk, Tajuk, berat dan saiz parcel. Sangat mudahkan kerja anda tidak perlu Copy paste.

Tidak Boleh, ia akan Menyebabkan anda Gagal sync produk tersebut. Icon smile dan lain-lain icon sila edit selepas sync Dari KIMON kepada Kedai Shopee anda.

salam kejayaan buat anda semua